/ - FOTO: M:VUJISIć
06/11/2023 u 12:27 h
Andrijana Dabanović, M.VujisićAndrijana Dabanović, M.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Služba zaštite i spasavanja slavi 70 godina postojanja

Sedam desecija su generacije čuvale ovaj grad i to se mora poštovati, rekao je Zdravko Blečić

Služba zaštite i spasavanja Glavnog grada slavi 70 godina postojanja. Među zvanicama proslavi jubileja prisustvuje  gradonačelnica Podgorice Olivera Injac sa saradnicima, kao i Miodrag Bešović, v.d. Direktora direktorata za vanredne situacije. 

Zdravko Blečić, v.d. Komandira Sluzbe zaštite i spasavanja kazao je da je danas veliki dan za njih.

- Sedam decenija su generacije čuvale ovaj grad i to se mora poštovati. Što je bilo do nas mi smo činili, a čini ćemo i dalje - rekao je Blečić.

image
- FOTO: M.VUJISIć


Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice kazala je da joj je privilegija biti sa njima svjesni onoga sto rade za sreću i bezbjednost građana. 

- Vatrogasci su junaci. Zadovoljstvo mi je sto sam u prilici da čestitam ovaj jubilej. Učinićemo sve da vam budemo podrška. Sigurna sam da ćete zalaganjem služiti kao uzor da ćete postupajući u skladu sa vašim nadležnostima odgovorno raditi posao. Želim vam da efikasno djelujete u situacijama ali i da budete hrabri kada je to neophodno. Ovo sto činite za grad je za poštovanje - rekla je Injac.

Injac i Blečić uručili su zahvalnice vatrogascima. Priznanje su dobili Duško Klikovac, Predrag Anđušić, Predrag Knežević, Radan Peruničić, Zdravko Globarević, Raško Spaić, Ranko Bojovic, Goran Dragutinović, Boban Rackovic, Zdravko Popović, Aleksandar Blečić, Đorđije Vulićević i Jovan Strugar.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 12:58