Putevi Losi / -CEDOMIR MINIC
01/04/2024 u 14:27 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Udruženje za razvoj Pipera: Upozorenje efikasnije od pružene ruke

U kontekstu najave da će putari u Pipere prije 15.aprila, kažu da im je žao što se i ovaj put pokazalo da samo sopstvenom inicijativom - upozorenjem restriktivnom mjerom, građani mogu ostvariti svoja prava, a ne prethodim dogovorom i pruženom rukom, navode iz Udruženje za razvoj Pipera

Iz Udruženje za razvoj Pipera, u kontekstu najave Bojana Popovića, tehničkog direktora Puteva, da će putari u Pipere prije 15.aprila, kažu da im je žao što se i ovaj put pokazalo da samo sopstvenom inicijativom - upozorenjem restriktivnom mjerom, građani mogu ostvariti svoja prava, a ne prethodim dogovorom i pruženom rukom. Iz ovog udruženja pozvali su inače, Puteve da više ne odlažu radove kroz naselja, a ako se to ne desi u narednij 15 dana da će organizovati protest.

– Kao krovno udruženje građana koji žive, privređuju i/ili vode porijeklo iz Pipera, cilj naše nevladine organizacije jasno je definisan održivi razvoj i inicijative usmjerene na unaprjeđenje poljoprivrede i neophodne infrastrukture, te zaštitu životne okoline i kulturno-istorijske baštine. Upravo smo - kao predstavnici razvojnog udruženja, i imali inicijalni sastanak sa rukovodstvom "Putevi" u avgustu 2023. godine, kada je i dogovoren početak radova u Piperima za septembar 2023.godine - navode iz udruženja.

Svakako se radujemo nastavku saradnje sa gradskim preduzećem "Putevi" u duhu saradnje, efikasne realizacije i konstruktivnih odnosa.

–Kao udruženje ćemo nastaviti da pomno pratitimo i promovišemo saradnju sa relevantnim institucijama kako bismo osigurali adekvatnu podršku i resurse potrebne za revitalizaciju i održivi razvoj područja Pipera, te stvaranje okruženja u kojem će svaki pojedinac imati priliku da ostvari svoje pune potencijale - navode iz udruženja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 20:06