/ -
29/04/2022 u 16:34 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Дан школе у ОШ "Бранко Божовић"

Обиљежили смо 67 година постојања, а огледало нашег рада и креативности је часопис "Часна ријеч" који је након много година поново угледао свјетлост дана, истакла је Биљана Стаматовић, директорица школе

Основна школа "Бранко Божовић" под мотом "Велик као дијете" обиљежила је 67 година рада. Ученици су се публици представили ритмиком, игроказом, фолклором, хором, рецитацијама, свирањем инструмената, пјесмом. Директорица школе Биљана Стаматовић истакла је да је година за њима испуњена новим знањима, добрим резултатима, лијепим дружењем и успјешном сарадњом.

– Година је у којој смо још једну генерацију увели у школске клупе и још једну испратили у свијет одрастања. Поносна сам на наше ученике и њихове успјехе, а оно што ме највише испуњава је чињеница да расту у добре људе са исправним системом вриједности, јер као што знамо, на младима свијет остаје – истакла је Стаматовић.

Она је казала да је огледало њиховог рада и креативности часопис "Часна ријеч" који је након много година поново угледао свјетлоста дана. Такође, једна од новина је и модеран, школски сајт који ће нам свима олакшати даљи рад и организацију.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:23