24/06/2023 u 11:19 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Donosimo vam i priču o tome da će nova uprava grada predati dokumentaciju o poslovanju gradskog preduzeća Čistoća Specijalnom državnom tužilaštvu, a Danilo Šaranović, zamjenik gradonačelnice iznio je podatke o dugovanjima, stanju na računu, broju zaposlenih, donacijama... Na to je odgovorio bivši direktor preduzeća Andrija Čađenović.

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte ko su v.d. direktora u šest gradskih preduzeća, kao i ko će u istom statusu obavljati poslove sekretara Skupštine Glavnog grada. Pogledajte i šta je dogovoreno na sastanku mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija i Jelene Borovinić Bojović, predsjednice gradskog parlamenta. Tu je i informacija do kada će lokali u Siti kvartu moći da rade, ali i po kojim cijenama će stanovnici Zete plaćati autobuske karte.

Direktorica JPU "Đina Vrbica" Bojana Razić govori o novim pravilima pri upisu djece, a tu je i informacija da je Ministarstvo urbanizma raspisalo međunarodni konkurs za idejno arhitektonsko rješenje objekta osnovne škole u Siti kvartu.

Donosimo i priču o prevozu u opštini Tuzi, kao i šta o svemu tome misle građani, ali i resorni sekretar Ljeka Ivezaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 05:16