/ -
14/04/2022 u 23:29 h
Н.С. - М.Л.В.Н.С. - М.Л.В.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Средња Грађевинско-геодетска школа "Марко Радевић" обиљежила 77 година рада: Награђено 10 ђака

За ђака генерације изабрана је Нина Тиодоровић

Средња грађевинско-геодетска школа "Марко Радевић" прославила је 77 година рада и наградила десет ученика за одличан успјех који су остварили током школовања. Књигом су награђени Сања Вукадиновић, Дања Рабреновић, Ксенија Чогурић, Анел Ђешевић, Анастастија Влаховић, Исидора Копривица, Ивана Оташевић, Владо Марковић, Јелена Кордић, Теодора Вукослављевић, Матија Пејовић, Димитрије Касалица, Теодора Поповић и Јован Пантош. За ђака генерације изабрана је Нина Тиодоровић. Награђен је и Матија Грозданић за освојено треће мјесто на Државном такмичењу из географије.

– Посебну пажњу данас посвећујемо онима који су радом, залагањем и успјесима допринијели угледу и динамичном школском животу- ученицима који су у наставним и ваннаставним аткивностима постизали најбоље резултате, и запосленима који, због заслужене пензије напуштају колектив. Они су нераскидиво везани између генерација – рекао је Милош Маровић, директор школе.

У пензију су испраћени Миљана Туровић, секретарка, Бранислав Павићевић и Милан Јочић, наставници грађевинске групе предмета.
 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 11:16