Морају измјестити разводну кутију / -архива
12/01/2022 u 11:51 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вртић "Драган Радуловић" повратак дјеце очекује 24. јануара

Управа ЈПУ "Ђина Врбица" очекује да ће се дјеца 24. јануара вратити у вртић "Драган Радуловић" који је затворен након што је 7. новембра дошло до хаварије у просторијама гдје су смјештене водоводне и електроинсталације

Пукла је водоводна цијев и поплављене су околне просторије, као и паркинг. Из управе установе Савјету родитеља саопштили су да су предузели све што је у њиховој моћи да последице хаварије буду саниране у најкраћем року.

– Тендер jе већ расписан и цjелокупна неопходна документациjа ће бити прикупљена до краjа седмице, након чега ће извођачи радова ступити на посао. Обjекат jе безбjедан за боравак, водоводне и електро инсталациjе су у потпуности у функциjи, али су надлежна лица сматрала да би требало измјестити разводну кутиjу из техничке просториjе обjекта како би се слични проблеми предуприjедили у будућности. Планирано jе да извођач ради и у послијеподневним сатима и током викенда, како би се посао што приjе привео краjу. Имамо сазнање да би таj финални корак коjи претходи поврату дjеце у ВJ "Драган Радуловић" требало да буде реализован од седам до десет дана. Очекуjемо да проблем буде риjешен у наjкраћем року и да вртић "Драган Радуловић" спремно дочека малишане 24. jануара – саопштили су из управе Савјету родитеља.

Из управе установе захвалили су се родитељима на разумијевању и стрпљењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:48