Bulatović u društvu Dragana Grivića / -FOTO: FK BUDUćNOST
27/06/2024 u 17:28 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Andrija Bulatović: Vjerujem da ću ostaviti veći trag u klubu od oca

Jedan od novajlija u ekipi Budućnosti je sedamnaestogodišnji Andrija Bulatović

Momak koji je među plave stigao iz Rudara odlično odrađuje pripreme, želeći da se nametne stručnom štabu našeg osvajača Kupa.

-Za mene je dolazak u najveći klub u Crnoj Gori još jedan stepenik dalje u mojoj karijeri. Osjećao sam da ću najviše napredovati u klubu kao što je Budućnost, ekipi koja igra uvijek na pobjedu i koja ima pobjednički mentalitet. Većinu momaka iz tima znam od ranije, ali kompletna ekipa me primila fenomenalno i stvarno sam svima zahvalan. Iskreno, osjećam se kao da sam par godina tu – rekao je za klupski sajt Andrija Bulatović, koji potvrđuje da se najviše druži sa cimerom Bodinom Tomaševićem, ali i ostalim mlađim momcima.

Bulatović je rođen u Kolašinu, ponikao je Gorštaku, a preko Koma, Berana i Rudara stigao je Budućnost. Na neki način Budućnost mu je suđena, baš kao i njegovom ocu, koji je dres podgoričkog kluba nosio od 1995. do 1997. godine.

-Ponosan sam na činjenicu što igram u istom klubu za koji je nastupao moj otac. To je i obaveza više. Vrlo dobro znam šta Budućnost predstavlja svima u Podgorici, ali i Crnoj Gori i svjestan sam veličine i značaja grba koji nosim. Vjerujem da ću ostaviti veći trag u klubu od oca, a šansu da se dokažem kako ja, tako i moji saigrači imaćemo brzo – u 1. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Protivnik u kvalifikacijama za Ligu kobferencija je Mališeva, prvi meč je 11. jula u vjerovatno u Podujevu, revanš je 18. jula pod Goricom u 21.00 sat.

-Dane provodimo radno, zbog toga smo tu, želimo da u Evropi izgledamo što bolje. Naravno, pričamo o dvomeču sa Mališevom, spremamo se od prvog dana za te utakmice. Poštujemo ih, ali vjerujemo da možemo da prođemo dalje - jasan je Andrija Bulatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jun 2024 17:28