Optimista: Ivan Brnović / -FOTO: FK BUDUćNOST
08/04/2024 u 14:19 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Brnović: Vjerujemo u svoje mogućnosti

Budućnost će u okviru 29. kola „Meridianbet“ 1. CFL gostovati Dečiću na DG areni

Podgoričani, kao aktuelni šampioni i trenutno drugoplasirani tim na tabeli žele da savladaju lidera i vrate se na čelo prvoligaškog karavana. U pauzi između dva kola, Budućnost je promijenila trenera. Umjesto Mladena Milinkovića na klupu je došao Ivan Brnović, kojem će sjutrašnji derbi sa Dečićem biti debi.

-Sa psihološke strane čeka nas neizvjestan meč. Ne volim da prognoziram, isključivo sam fokusiran na svoj tim, ali sam optimista. Kada imam igrače kakve imam, moram da budem – rekao je Brnović i potom dodao:

-Fokusirani smo na utakmicu, a prvenstveno vjerujemo u sopstvene mogućnosti i pokušaćemo da kontrolišemo meč poštujući rivala koji ima svoje prednosti i koji nije slučajno tu gdje jeste. Dečić sada u kontinuitetu ima rezultat i igru što je za poštovanje, ali naša filozofija, stav i pobjednički duh moraju doći do izražaja.

U posljednjih osam kola nacionalnog prvenstva, Budućnost ulazi sa deficitom od tri boda u odnosu na Dečić, a Brnović je uvjeren da titula može da se odbrani uz geslo „trening po trening“.

-Iza nas stoji armija navijača, grad, javnost koja negdje sa pravom očekuje da Budućnost bude prva. Međutim, i Dečić ima svoje ambicije, tako da očekujem neizvjesnu utakmicu. Nadam se da neće biti mnogo tenzija znajući šta ta utakmica nosi, za nekoga je taj meč “biti ili ne biti”, za mene nije jer je to još jedna utakmica u nizu. Ako želimo da napravimo rezultat moramo da igramo u kontinuitetu, a da ovo bude samo prva u nizu utakmica u kojoj ćemo da ostvarimo pobjedu – poručio je Ivan Brnović.

Sjutrašnja utakmica na „DG areni“ počinje u 18 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:07