Driton Camaj / -FOTO: FSCG
13/06/2023 u 17:52 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Camaj: Mađari su u naletu, čeka nas teška utakmica

Ne zadovoljavamo se remijem, želimo pobjedu – poručio je napadač Kišvarde

U dobrom raspoloženju na pripreme reprezentacije Crne Gore stigao je Driton Camaj. Napadač mađarske Kišvarde u ovom trenutku možda najbolje poznaje sastav narednog rivala u kvalifikacijama za EP, jer već par godina igra u ligi Mađarske.

-Mađarska reprezentacija je u naletu. Riječ je o mladoj, poletnoj ekipi, agresivna... Selektor je isti pet godina, uradili su sjajne stvari u Ligi nacija. Očekuje nas teška utakmica. Što se tiče kvaliteta - mislim da smo podjednaki. Očekujemo da pobijedimo i osvojimo tri boda – rekao je Camaj.

Na pitanje da li bi iz susreta sa Mađarskom bio zadovoljan jednim osvojenim bodom, Camaj je odgovorio:

-Ne bismo bili zadovoljni remijem. Potrebna su nam tri boda, ovo je šansa generacije. Želimo da napravimo iskorak i ići ćemo na pobjedu. Mislim da imamo kvalitet za to.

Iz tabora selekcije Mađarske stižu izjave kako će u Podgorici biti dočekani kako ne treba, odnosno da očekuju da će biti isprovocirani i da će „crevni“ probati da ih uplaše.

-Iznenadile su me izjave, jer mi nismo tome skloni. Sve reprezentacije su dočekane na pravi način i nema razloga da Mađarska bude dočekana drugačije.  Mi ćemo se fudbalski pobiti“, a za ostale stvari i provokacije nema potrebe.

Za kraj, Driton je poručio:

-Ovo je direktan duel sa drugo mjesto. Kvalitet je podjednak, nadam se da ćemo to da iskoristimo i pobijedimo – istakao je napadač Kišvarde.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 13:11