Nagradni fond 1.000 eura / -FOTO: TEKBOL SAVEZ CRNE GORE
08/09/2023 u 09:56 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Četvrti turnir u tekbolu u subotu u Bijelom Polju

Spektakl je zagarantovan i zbog uzbudljive trke Kurjaka i Stroj LOB ekipa, jer će najbolje plasirana ekipa po završetku lige predstavljati Crnu Goru na Svjetskom prvenstvu u tekbolu

Četvrta stanica Montenegrin Teqball League je u Bijelom Polju, koje će u subotu ugostiti najbolje crnogorske tekere u kategoriji muški dubl.

Pretposljednji turnir u sezoni organizuje se pod pokroviteljstvom Opštine Bijelo Polje i Centra za sport i rekreaciju Bijelog Polja, a projekat je podržan i od strane Ministarstva sporta i mladih, kroz projekat #BeActive.

Bijelo Polje centar je crnogorskog tekbola na sjeveru, a tekbol je sve popularniji u toj opštini.

-Zadovoljstvo mi je što karavan Teqball turnira stiže i u Bijelo Polje. Smatram da je ovaj događaj značajan za naš grad kao i promociju ovog sporta koji je sve više rasprostranjen na sportskoj sceni Crne Gore. Što se tiče samog rezultata, očekujem da, zajedno sa svojim saigračem Dinom Hasanovićem, stignemo do polufinala, a potajno priželjkujemo i finale pred domaćom publikom, izjavio je Samir Fetić, igrač Borca.

Nakon postavljanja dva stola u prošloj, u Bijelom Polju je u ovoj godini postavljen još jedan TEQ sto.

-U toku ove godine postavili smo Teqball stolove na poligonu malih sportova stadiona Nikoljac, koji su tokom ljeta izazvali vrlo lijep odziv naših sugrađana, pa se Teqball aktivno igrao u Bijelom Polju. Turnir dolazi u pravom momentu. Drugu godinu zaredom zajedno sa Teqball savezom organizujemo turnir, a ove godine koristim priliku da pozovem sve naše zainteresovane sugrađane za ovaj sport da uzmu učešće na turniru i da aktivno provedu predstojeću subotu, kazao je direktor JU Centar za sport i rekreaciju, Marko Maslovarić.

U subotu će se u samom centru grada održati i promocija TEQ sportova, a prije MTL turnira, organizovaće se i lokalni Teqball turnir.

Spektakl je zagarantovan i zbog uzbudljive trke Kurjaka i Stroj LOB ekipa, jer će najbolje plasirana ekipa po završetku lige predstavljati Crnu Goru na Svjetskom prvenstvu u tekbolu. Kurjaci su slavili na poslednja dva turnira u Tivtu i na Žabljaku, dok su na premijeri najuspješniji bili članovi Sport LOB ekipe.

Nagradni fond turnira je 1000 eura, a prijave su otvorene za zainteresovane parove, putem Instagram stranice teqball.mne.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 22:24