/ -FOTO: FSCG
31/10/2023 u 15:56 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dakić uoči sjutrašnjeg četvrtfinala Kupa: Želimo pobjedu u Baru

Dobro smo se pripremili, kao ekipa imamo kvalitetan odnos prema treningu i nadam se pozitivnom rezultatu – rekao je 19-godišnji štoper

Nakon pobjede u velikom derbiju nad Sutjeskom, fudbaleri Budućnosti su mislima okrenuti ka Kupu Crne Gore. U meču četvrtfinala, igrači aktuelnog crnogorskog šampiona gostovaće sjutra u Baru Mornaru, protiv kojeg su svakako favoriti za prolaz dalje.

-Mornar je dobra ekipa, osjetili smo to u prvenstvenom meču kada smo odigrali neriješeno u Baru, tako da znamo da je pred nama zahtjevan i težak meč. Dobro smo se pripremili, kao ekipa imamo kvalitetan odnos prema treningu i nadam se pozitivnom rezultatu -  rekao je za klupski sajt mladi defanzivac Budućnosti Damjan Dakić.

Dakić je svjestan da plavi na ovo gostovanje putuju u dobrom momentu, nakon tri vezana trijumfa.

-Do toga nas je doveo timski rad prožet sa puno rada i truda. I treba da budemo istrajni kako bismo nastavili svoj pobjednički put. Međutim, svi mi znamo da je Kup specifično takmičenje i da često trenutna forma ne znači mnogo pred utakmicu. Naročito, jer jedan meč odlučuje ko prolazi dalje. To stvara neki dodatni pritisak i zato moramo da budemo maksimalno fokusirani, motivisani, željni igre i rezultata... Neće biti lako, ali smo spremni da damo sve od sebe i prođemo dalje - jasan je 19-godišnji štoper.

 

Parovi

13:30 sati

BERANE: Jezero – Kom

15:00 sati

PODGORICA: Dečić – Petrovac

KOTOR: Bokelj – Rudar

17:30 sati

BAR: Mornar - Budućnost

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 12:39