Navijači Budućnosti / -FOTO: DEJAN PANIć
07/03/2023 u 13:45 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Disciplinska komisija FSCG novčano kaznila Jedinstvo, Sutjesku i Budućnost

Navijači Jedinstva na meču sa Petrovcem sudiju gađali plastičnom flašom

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore izrekla je danas kaznu Fudbalskom klub klubu Jedinstvo Franca zbog slabe organizacije i nereda na utakmici 21. kola „Meridijanbet“ 1. CFL protiv Petrovca. Bjelopoljci će morati da plate novčanu kaznu u iznosu od 500 eura, jer su navijači domaćina sa tribina bacali plastične flaše, kojima je pogođen četvrti sudija utakmice, čime je napravljen prekršaj iz člana 74 stav 1 Disciplinskog pravilnika FSCG.

Sutjeska će morati u kasu FSCG da uplati 400 eura zbog  zanemarivanja obaveza – neizvršenjem dužnosti i obaveza koje proističu iz Pravilnika i drugih propisa fudbalske organizacije. Naime, službena lica aktuelnog crnogorskog šampiona nisu imala akreditacije na utakmici 21. kola „Meridianbet“ 1.CFL protiv Mornara u Baru.

Na kraju, novčanom kaznom je sankcionisana i Budućnost. Podgoričani su kažnjeni sa 1.000 eura slabe organizacije utakmice sa Dečićem, upotrebe pirotehničkih sredstava i isticanja transparenata sa nedozvoljenim sadržajem od strane njihovih navijača.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 01:42