Navijači Crne Gore / -FOTO: FSCG
26/03/2023 u 14:41 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dragoljub Sekulić: Navijajte sportski!

Na svim ulazima biće organizovan detaljan pregled - istakao je predsjednik Komisije za bezbjednost FSCG

Duel Crne Gore i Srbije јe, zbog očekivanog prisustva većeg broja domaćih i gostujućih navijača, kao i regionalnog rivaliteta i takmičarskog značaja, proglašen utakmicom povećanog bezbjedonosnog rizika. Tim povodom, danas јe na konferenciјi za mediјe govorio i predsjednik Komisije za bezbjednost Fudbalskog saveza Crne Gore Dragoljub Sekulić, koјi јe kazao je da su iz tih razloga, u saradnji sa Upravom policije, zaštitarskom agencijom i ostalim subjektima, ranije počeli sa organizaciono-bezbjedonosnim pripremama kako bi taj sportski događaj protekao bez problema i u skladu sa UEFA regulativom i domaćim zakonodavstvom.

Sekulić je apelovalo na navijače da se uzdrže od unošenja na stadion bilo kakvih nedozvoljenih predmeta, pirotehničkih sredstava i transparenata nedozvoljene i uvredljive sadržine i isključivo sportskim navijanjem pomognu crnogorskoj reperezentaciji.

-Kapacitet Gradskog stadiona je 11.563 mjesta, a prema trenutnoj potražnji ulaznica očekuje se da će u velikoj mjeri biti popunjen. Na svim ulazima biće organizovan detaljan pregled - rekao je Sekulić.

Predsjednik Komisije za bezbjednost potom јe dodao da nema informaciju o organizovanom dolasku gostujućih navijača.

-Očekujem da tokom sastanka sa delegacijom Fudbalskog saveza Srbije dobijemo informacije o broju gostujućih navijača, načinu dolaska i odakle dolaze – dodao je Sekulić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 14:28