Viktor Đukanović / Foto: FSCG
06/06/2024 u 17:43 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Đukanović: Nadamo se pobjedi nad Albanijom

Utakmica 4. kola grupe E kvalifikacija za EP mladih reprezentacija, između Crne Gore i Albanije, biće nastavljena večeras na „DG areni“

Duel ova dva tima prvobitno zakazan za 21. novembar prošle godine prekinut je u 27. minutu zbog obilnih padavina u Podgorici, kod rezultata 0:0. Prema propozicijama takmičenja, od tog minuta će i biti nastavljen i to sa istim sastavima, pa bi se svaka promjena u sastavu računala kao iskorišćena izmjena.

Napadač crvenih Viktor Đukaković, rekao je uoči ove utakmice, da će  Crna Gora igrati na pobjedu i da ih zanimaju samo tri boda.

-Definitivno nas očekuje teška utakmica. Igra se od 27. minuta, a da budemo realni u tih 27 minuta se nije moglo ništa vidjeti zbog nevremena koje je bilo u Podgorici.

Stavili smo sami sebe u situaciju da zavisimo od svake utakmice i da nam samo pobjede mogu pomoći da se uključimo u trku. Naravno, to nije nemoguce ako budemo pravi, ali moramo ići utakmicu po utakmicu. Sastav koji je počeo protiv Albanije nastaviće ovaj meč i ići ćemo pobjedu. Naravno, moramo biti na oprezu, jer Albanija nije reprezentacija za potcjenjivanje – rekao je Viktor Đukanović.

Početak meča na DG areni zakazan je za 20 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 04:33