Đukanović na treningu / -FOTO: FSCG
08/09/2023 u 14:45 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Đukanović: Teško nam je pao rezultat u Kaunasu

Treba što prije da zaboravimo utakmicu u Kaunasu i okrenemo se duelu sa Bugarima - rekao je mladio napadač Crne Gore

Mladi napadač crnogorske reprezentacije Viktor Đukanović dan nakon remija u Kaunasu kazao je crnogorskim medijima da je nakon svega ostao žal zbog krajnjeg rezultata.

-Mislim da smo u drugom poluvremenu izašli bolje i da smo željeli tu pobjedu. Ostaje žal, jer su nas dva minuta dijelila od pobjede i važna tri boda. Ali, šta je tu je. Okrećemo se narednom meču, koji nas već za dva dana čeka protiv Bugarske. Treba što prije da zaboravimo utakmicu u Kaunasu – rekao je Viktor Đukanović na brifingu sa novinarima.

Nakon ovog remija Crna Gora je sve dalje od mjesta broj dva koje vodi na Evropsko prvenstvo.

-Situacija je jeste nezgodna. Ali, idemo utakmicu po utakmicu i vidjećemo kako će to na kraju izaći.

Već u nedjelju „crveni“ nastavljaju kvalifikacije za EP, u Podgoricu stiže Bugarska, selekcija koju je naš državni tim pobijedio u Razgradu sa 1:0.

-Teška utakmica je pred nama, ali igramo pred našim navijačima i probaćemo da se iskupimo za ovo izdanje u Litvaniji. Nastojaćemo da dobijemo tu utakmicu i vratimo se na pobjednički kolosjek – kazao je Đukanović.

Kakvu podršku navijača očekuješ na tom susretu?

-Iskreno, malo je nezgodna ova situacija, jer smo ispustili tri boda koja su bila neophodna. Ali, i pored toga se nadam da ćemo imati veliku podršku navijača i da ćemo uz njihovu pomoć osvojiti tri boda.

Đukanović igra dobro u Švedskoj, daje golove, a nagrada za to je i poziv u A tim Crne Gore.

-Zadovoljan sam formom u Hamarbiju. Igram dobro, dajem golove, sad sam tu sam sa reprezentativcima, došao sam pomognem koliko mogu. Juče sam ušao u drugom poluvremenu, preokrenuli smo rezultat, ali na kraju nismo uspjeli da sačuvamo pobjedu. Ali, najlakše je sada pametovati i reći moglo je ovako ili onako. Moramo se što prije okrenuti narednom susretu.

Na pitanje kakva je amtmosfera u ekipi nakon Kaunasa odnosnop jesu li momci malo pali nakon ovog remija, Đukanović je odgovorio_

-Teško je svima pao ovaj rezultat, jer smo očekivali pobjedu. Ali, ponavljam moramo dalje. Treba da izvučemo ono najbolje iz ove utakmice i da to ispravimo protiv Bugarske i osvojimo tri boda – istakao je na kraju Viktor Đukanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 13:45