Sa utakmice u Belfastu / -FOTO: WILLIAM CHERRY
27/02/2024 u 22:04 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Fudbalerke remizirale protiv Sjeverne Irske na "Vindzor parku"

Meč završen rezultatom 1:1, pa će crvene i u narednom ciklusu Lige nacija igrati u C grupi

Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore odigrala je večeras u Belfastu neriješeno 1:1 protiv Sjeverne Irske u revanšu baraža za B Ligu nacija. Međutim, iako su „crvene“ ostvarile povoljan rezultat, on je nedovoljan da se ode u B diviziji. Poraz od 0:2 u Podgorici prije nekoliko bio je presudan za prolaz dalje.

Naša selekcija je odigrala odličan meč, bile su „crvene“ bolje nego u tom prvom susretu, imale su mnogo više šuteva, šansi, a na kraju su i postigle gol. Igrao se 66. minut kada je Jelena Karličić izvela korner, a Medina Dešić svojim drugim reprezentativnim pogotkom dovela Crnu Goru u vođstvo. Činilo se tada da izabranice Mirka Marića mogu da naprave senzaciju, međutim, sedam minuta kasnije nakon greške u odbrani, мrežu „crvenih“ pogodila je Magil za konačnih 1:1.

No, kada se sve sabere, ova dva meča koja je Crna Gora odigrala protiv Sjeverne Irske pokazala su da naša selekcija može da igra sa mnogo jačima od sebe. Nema sumnje da će im rezultat na „Vindzor“ parku dati još više samopouzdanja da u mečevima i takmičenjima koje slijede budu jođ bolje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 14:46