Budućnost favorit / -FOTO: FSCG
11/05/2024 u 16:53 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ivan Brnović: Poštovanje za Jedinstvo, ali mi se pitamo

Fudbaleri Budućnosti sjutra na stadionu pod Goricom dočekuje Jedinstvo Francu, u meču 34. kola „Meridianbet“ 1. CFL

„Plavi“ žele da upišu novi trijumf i na taj način potvrde ubjedljivu pobjedu nad Arsenalom (4:0) u prvenstvu i plasman u finale Kupa, koji je ozvaničen u srijedu.

-Što se tiče nas, nema kalkulacija – zna se šta je naš cilj, to je pobjeda. Poštujemo Jedinstvo i njihovog trenera, to je ekipa koja ima iskustvo i dugo igra zajedno sa izuzetno malo igračkih promjena. Protivnik se drži svog sistema igre, ima čvrstinu i jake individualce, tako da je pred nama izazovna utakmica kako u smislu igre, tako i u smislu rezultata - rekao je za zvanični sajt kluba šef stručnog štaba plavih Ivan Brnović.

Otkako se igra crnogorski šampionat, ova dva tima odigrala su 24 međusobna duela. Podgoričani su ostvarili 20 pobjeda uz četiri remija.

-Uz dužno poštovanje prema Jedinstvu, mislim da se mi pitamo. Ušli smo u jedan ritam samopouzdanja, dobra hemija vlada u timu, a gledajući treninge kako igrači rade to mi daje još veće samopouzdanje i vjeru da se jednostavmo samo mi pitamo.

Crnoggorski šampion novi trijumf želi kako bi zadržali priliku da odbrane tron.

-Situacija je malo specifična, ali moramo da vjerujemo do kraja uprkos tome što su šanse sve manje i manje. Što je do nas, uradićemo sve da igramo snažno i davaćemo sve od sebe iz meča u meč. Sigurno je da ćemo igrati pošteno svaku utakmicu do kraja, a šta će se dešavati na drugim terenima nikada nije i neće biti domen našeg interesovanja - poručio je Brnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jul 2024 14:21