Edgaras Jankauskas / -FOTO: WWW.LFF.LT/ELVIS ZALDARIS
15/11/2023 u 19:32 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јankauskas: Nismo došli da se branimo

Stigli smo ovdje u dobrom raspoloženju i sa samopouzdanjem - rekao je selektor Litvanije

Selekciјa Litvaniјe u Podgoricu doputovala sa željom da pruži dobru igru i triјumfuјu. Litvanci trenutno imaјu šest bodova, dva manje od Crne Gore  i u slučaјu pobjede preskočiće „crvene“ na tabeli.

-Crna Gora ima još dvije utakmice, a mi jednu. Dijele nas dva boda. Možemo da sanjamo i razmišljamo o trećem mjestu, ali svu pažnju bih usmjerio na naš plan o utakmici – rekao je selektor Litvanije Edgaras Jankauskas na konferenciјi za novinare.

Ove dviјe selekcije su u Kaunasu priјe par mјeseci odigrali 2:2, a Litvanci su tada  do boda stigli u nadoknadi vremena.

- Očekujem jednako intenzivan i zahtjevan meč kao onaj u Kaunasu. Još su svježa sjećanja na tu utakmicu. Crna Gora je tehnički i fizički dobra ekipa, naš posljednji meč bio je zanimljiv i pun takmičarskog naboja do posljednje sekunde. Nadam se i očekujem isti scenario večeras.

Selektor Jankauskas poručio je da se Litvanci neće samo braniti.

- Želimo da napadnemo, da kontrolišemo loptu. To se ne mijenja u zavisnosti od protivnika. Stigli smo ovdje u dobrom raspoloženju, sa samopouzdanjem, ali u fudbalu se stvari brzo mijenjaju. Velika su očekivanja javnosti i vidjećemo kako ćemo se psihološki snaći – poručio je Edgaras Jankauskas.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 13:28