Stevan Jovetić / -FOTO: INSTAGRAM
10/07/2024 u 14:58 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Jovetić se putem društvenih mreža oprostio od Olimpijakosa

Kapiten crnogorske fudbalske reprezentacije Stevan Jovetić je u nedavno završenoj sezoni sa Olimpijakosom osvojio Ligu konferencija

Bio je to istorijski rezultat za klub iz Pireja, u kojem je i naš as dao veliki doprinos. Međutim, nakon okončanja sezone znalo se da Stevan odlazi iz Grčke i samo se čekala potvrda toga. Upravo je to danas i potvrdio iskusni fudbaler, koji se putem društvenih mreža oprostio od svog dosadašnjeg kluba.

-Oproštaji nikada nisu laki, ali su mnogo lakši kada uđeš u istoriju prije nego što odeš. Bilo je to nevjerovatno iskustvo, želim da se zahvalim svima na ovom uspjehu. Predsjednik Marinakis, Antonio Kordon, Hoze Ignasio i Diego Martins su ljudi koji su me doveli u Olimpijakos. Moji saigrači, moji lavovi, samo mi unutar svlačionice znamo kroz šta smo prošli da osvojimo ovaj trofej. Posebno hvala našem dvanaestom igraču tokom cijele sezone, našim navijačima. Igrao sam na mnogo stadiona, ali atmosfera koju vi pravite je jedinstvena – napisao je Jovetić na Instagramu.

Ostaje da se vidi gdje će Jovetić nastaviti karijeru. Mediji u Bosni i Hercegovini su prije nekoliko dana objavili da se nalazi na korak od potpisavanja ugovora sa Borcem iz Banjaluke, Italijani ga sele u Komo, a kao u svakom prelaznom roku pominje se i njegov povratak u Partizan... Naredni dani će pokazati u kojem će klubu Stevan igrati sledeće sezone.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 04:55