Sa meča u Podgorici / -FOTO: FSCG
07/04/2024 u 18:46 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kadeti izgubili nakon penala od Izraela

Kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je od Izraela u posljednjem kolu UEFA Razvojnog turnira

Na glavnom terenu Trening kampa FSCG viđen je izjednačen i tvrd meč, koji je riješen poslije jedanaesteraca – 6:5 za Izrael. U regularnom toku utakmice nije bilo pogodaka. „Crveni“ su turnir završili na drugom mjestu, sa pobjedom i dva poraza nakon penala.

- Zbog propozicija, utakmicu smo počeli sa igračima koji su imali manju minutažu. Do poluvremena smo držali egal, bilo je situacija u kojima smo bili dobri, ali i nekih u kojima smo griješili. Međutim, u drugom poluvremenu smo pojačali ritam i imali nekoliko šansi da meč riješimo u regularnom toku. Kao i protiv Slovačke, poraženi smo nakon penala, što možda znači da smo psihološki nezreli za takav pritisak. Ipak, raduje me činjenica da u tri utakmice na turniru nijesmo primili gol iz igre. Mislim da ekipa napreduje prema onome što smo planirali - kazao je selektor Radovan Kavaja.

Crna Gora je igrala u sastavu: Lekić, Kostić (od 90. Anđelić), Maraš, Kujović, Janković, Sekulić (od 46. Jovanović), Miranović (od 46. Pavićević), Rakčević (od 46. Ražnatović), Vukoje (od 46. Savović), Roćenović, Kojičić (od 46. Đokaj).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 01:42