Dječaci iz Karioka i Florine / -FOTO: FK KARIOKE
28/10/2023 u 23:16 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Karioke ugostile dječake iz grčke Florine

Imali zadovoljstvo da sa našim prijateljima iz Grčke posmatramo derbi prvenstva Crne Gore, duel između Budućnosti i Sutjeske – saopšteno je iz FK Karioke

Fudbalski klub Karioke bio je u prethodna dva dana domaćin dječacima i djevojčicama iz Grčke. Tačnije, radi se Florina akademiji, a njihovo gostovanje iskoristili su za organizovanje prvog  turnira „Friendly Cup, Podgorica 2023“.

-Međunarodne prijateljske utakmice su odigrane sa našim sportskim rivalima i prijateljima iz Grčke, FC Florina Academy. Dvije kategorije dječaka i djevojčica su se dva dana družili na fudbalskom terenu, igrali, razmjenjivali prigodne poklone i kontakt telefonske brojeve.  Na kraju događaja smo imali zadovoljstvo da sa našim prijateljima iz Grčke posmatramo derbi prvenstva Crne Gore, duel između Budućnosti i Sutjeske. Za svu djecu jedno neizmerno iskustvo, mogućnost upoznavanja sa drugom kulturom, jezikom, tradicijom. Rezultati utakmica su djeci kao i uvijek jako bitni, ali naglašavamo da su pobijedili svi učesnici - Đorđe, Nemanja, Lazar, Kosta, Džan, Aleksa i ostali sa jedne strane, kao i Nikolas, Manos, Alex, Elena i ostali sa druge strane fudbalskog terena. Veliku zahvalnost profesionalcima iz Sekretarijata za sport, UK FSCG Centar, Sportski objekti Podgorice, Suzani Stanojević i Saši Škari na ideji i pomoći u organizaciji i realizaciji, nadamo se prvog susreta dva kluba iz dvije prijateljske države – saopštili su iz FK Karioka.

image
-FOTO: FK KARIOKE
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 08:53