Srđan Kljajević / -FOTO: DEJAN PANIć
06/09/2023 u 13:57 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kljajević: Spremni smo na sve varijante

Raduje što smo skoro svi zdravi i vjerujemo da ćemo odgovoriti izazovu koji nas čeka – istakao je saradnik Miodraga Radulovića

(od našeg izvještača iz Kaunasa)

 

Saradnik Miodraga Radulovića na klupi naše reprezentacije Srđan Kljajević rekao je uoči puta u Kaunas da je stručni štab duže od mjesec pripremao ovaj meč i da su Litvanci dobro analizirani.

-Litvanija je nezgodna ekipa, pokazao je to meč sa Bugarskom u kojem su 70 minuta imali igrača manje i nijesu izgubili. Igrali su odlično protiv Grčke u martu, kada su u prijateljskom meču remizirali 0:0. Stoje u srednjem bloku i mogu da budu opasni iz tranzicije. Moramo da nađemo način da ih ugrozimo i nadam se da ćemo uspjeti – poručio je Srđan Kljajević i potom dodao:

-I protiv Srbije i Bugarske, kao i u meču sa Grčkom, su iz tog srednjeg bloka znali da izađu visoko i naprave pritisak. Spremni smo na sve varijante, raduje što smo skoro svi zdravi i vjerujemo da ćemo odgovoriti izazovu koji nas čeka.

Sa ekipom je u Kaunas doputovao i kapiten Stevan Jovetić, koji je prije tri dana potpisao ugovor sa Olimpijakosom.

-Atmosfera u ekipi je odlična, a sa nama je i Jovetić, koji je napravio transfer, što mu donosi mirnoću. S druge strane, timu će mnogo značiti – istakao je Kljajević.

Poslednji trening uoči sjutrašnjeg meča, „sokoli“ će imati večeras na stadionu „Darijus i Gireno“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 07:35