Крстовић на првом мечу са Шведском / - Фото: ДАН
06/10/2021 u 17:55 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Крстовић: Мирноћа у завршници за нови брејк

Нови капитен младе репрезентације Црне Горе подсјећа да су пад концентрације или лоша комуникација у претходним мечевима коштали „црвене” бољег учинка у квалификацијама за Европско првенство

Млада фудбалска репрезентација Црне Горе у четвртак путује у Шведску, гдје против вршљака из селекције „три круне”  настављају квалификације за ЕП. „Црвени“ су спремни за дуел са Скандинавцима, а њихова жеља је да се са овог гостовања врате са позитивним резултатом.

Нови капитен Никола Крстовић имао је у претходним мечевима неколико прилика да постигне погодак, није у томе успио. Можда је гостовање у Шведској прилика да то и уради.

Имао сам против Шведске два зицера и против Италије у 91. минуту добру прилику, али је њихов голман био на висини задатка и спријечио нас је да дођемо до бода. Али, све у свему направили смо једну добру групу, а мечеви са те двије селекције показале су да и против њих можемо да се носимо. Није било позитивних резултата, али остало јесте. Већина наших играча игра црногорску лигу и наше утакмице не могу да се мјере са њиховима, јер већина њих игра Лигу шампиона или Лигу Европе и имају у ногама много јаче утакмице – рекао је Крстовић.

Дешавало се на претходним утакмицама да пропустите прилике, а да одмах након тога стигне казна.

То се већ дешава други циклус узастопно. Ако не постигнемо гол, одмах стиже казна. То је можда пад концентрације или лоша комуникација између нас. Други тимови кад изједначе већ су дупло јачи од ривала и иду на побједу. Учимо на тим грешкама, све смо анализирали како треба и надамо се да ћемо против Шведске извући повољан резултат.

„Црвени” познају добро селекцију „три круне”.

Први меч смо изгубили на нашим грешкама, јер они нису били толико бољи. Да смо били мало мирнији у завршници, вјероватно би бодови остали у Црној Гори – подсјетио је Крстовић.

У међувремену, Крстовић је промијенио клуб. Из Црвене звезде је отишао у Дунајску стреду.

Дунајска стреда је клуб који ме је тражио већ три године и који форсира младе играче. Мени ће Звезда увијек остати у срцу, али због своје каријере и утакмица које су ми потребне, морао сам да промијеним средину. За сада иде све како треба, одиграо сам четири утакмице, на последњој био стартер и постигао гол – истакао је на крају Никола Крстовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. septembar 2024 12:21