Нако ремија са БиХ, слиједи гостовање Луксембургу / - фото: ФСЦГ
03/06/2021 u 15:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Луксембург непознаница за младе црногорске фудбалере

Селектор У-21 репрезентације Миодраг Вукотић од својих изабраника очекује побједу у другом мечу квалификација за Европско првенство 2023. године. Домаћини доста напредовали и морају се озбиљно схватити

Млада фудбалска репрезентациjа Црне Горе гостовањем Луксембургу у петак од 18 сати, наставља квалификациjе за Европско првенство, коjе ће се одржати 2023. године.

Након стартног ремиjа са Босном и Херцеговином (2:2), Миодраг Вукотић од својих изабраника тражи тријумф у Еш сур Алзеу.

На гостовање идемо са циљем да побиjедимо и надам се да ће све проћи у наjбољем реду. Луксембург морамо схватити озбиљно, ради се о селекциjи коjа jе доста напредовала последњих година. Вjеруjем у моjу екипу, квалитет играча и очекуjем да меч риjешимо у нашу корист – казао jе за сајт Фудбалског савеза Црне Горе, Вукотић.

Луксембург jе наjслабиjе рангирана репрезентациjа у групи Е, али то не значи да Вукотићеву екипу чека лак посао.

Лоша ствар jе што врло мало знамо о противнику. Ово им jе први меч у групи и не можемо бити сигурни на коjи начин ће играти. Селектор им jе исти као и у претходном циклусу, а остало jе и шест или седам играча са тог списка. Базирали смо се на модел игре коjим су играли у прошлим квалификациjама и мислим да ћемо морати од старта да кренемо офанзивно. Надам се да ће нам та вариjанта дониjети успjех – истакао jе селектор младих.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 07:49