Младен Милинковић / - Фото: ФК Будућност
27/07/2021 u 23:46 h
Портал ДанПортал Дан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Милинковић: Навијачи с правом незадовољни, али не оправдавам увреде

И са наше стране jе jош веће разочарење jер ниjесмо оправдали њихова очекивања, казао је Милинковић

Стратег Будућности, Младен Милинковић након испадања и бламаже од ХБ Торшавна, истакао је да сви у клубу морају бити спремни да истрпе критике, те да његова екипа није успјела да изађе из кризе.

– Ниjе приjатно све то чути, али мора се све издржати. Навиjачи су у праву за критике, с правом су незадовољни, али не оправдам када псуjу играчима родитеље. Замjерке, критике за неборбеност, лошу игру, то ниjе ништа ново у фудбалу. Наши навиjачи су у посљедње двиjе године навикли на побjеде, али због ситуациjе са короном ниjесмо имали шансу да лиjепе ствари диjелимо са њима. Jедва смо чекали да се врате на трибине, али услиjедили су тешки тренуци. Морамо бити спремни да све критике истрпимо. И са наше стране jе jош веће разочарење jер ниjесмо оправдали њихова очекивања – истакао jе Милинковић.

Он је истакао и да су фудбалери Будућности имали жељу, али нису успјели.

– Када помислимо да не може горе, дође наредна утакмица коjа нас више заболи. Момци су жељели, али нису могли. У првих 45 минута реално нисмо ни имали шансе. Jесмо у првих десетак минута наставка, приприjетили смо, али фалило jе и среће да макар изjедначимо. Не могу да схватим jедну ствар, људи дођу jедном у шеснаестерац и даjу гол, а ми не можемо да будемо опасни – казао је Милинковић.

Он је честитао Торшавну на пролазу и истакао да је побједа била заслужена.

– Дали су шест голова, убjедљиво иду даље. Ми нисмо успjели да нађемо излаз из кризе коjа jе евидентна у посљедње три, четири недjеље. Жао ми jе играча, хтjели су, имали су жељу – закључио је Милинковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. septembar 2024 06:24