Vladan Milojević / -FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
13/09/2024 u 18:17 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Milojević: U ovom trenutku je u fokusu Napredak

Fudbaleri Crvene zvezde igraće sjutra uveče protiv Napretka, meč 8. kola Superlige Srbiјe

Beograđanima će ovo biti generalna provјera uoči starta u Ligi šampiona. Trener Vladan Miloјević јe na јučerašnjoј konfenerciјi za novinare rekao da ih ne čeka nimalo lak zadatak.

-Igramo na domaćem terenu i znamo šta hoćemo. Imali smo probleme u reprezentativnoj pauzi, jer je dosta igrača bilo sa državnim timovima i kasno su se vratili. Potrebna nam je dobra i takmičarska utakmica, a s obzirom na kvalitet Napretka, vјerujem da će tako i biti. Imaju sjajan kolektiv, dobro su formirani i vođeni. Imaju nekoliko zanimljivih i brzih igrača i zaista su popunjeni liјepo na svim pozicijama. Utisak mi je da mogu da naprave problem svakome, pogotovo ako se ne uđe koncentrisano u meč. Konkretno, Napredak je mnogo toga promiјenio u igračkom kadru u odnosu na prošlu godinu, ali su i dalje kvalitetni veoma. Moramo da budemo koncentrisani - rekao je Milojević na konferenciji za novinare, a prenose beogradski mediji.

Prva sledeća utakmica je najvažnija, tako da se još uviјek ne razmišlja o utakmici protiv Benfike u prvom kolu Lige šampiona.

-Profesionalizam je da se bude fokusiran na prvu sledeću utakmicu, odnosno Napredak. Uspiјevali smo to do sad, a igrači znaju moj stav da je prvenstvo najvažnije takmičenje. Naravno, i Liga šampiona nam donosi mnogo, ali u ovom trenutku je u fokusu Napredak – konstatovao јe Miloјević.

Utakmica na Marakani počinje u 20 sati.

 

 

Subota

Voјvodina – Železničar (18)

Crvena zvezda – Napredak (20)

Mladost – Radnički Kraguјevac (20)

Nedјelja

Novi Pazar – Čukarički (17)

OFK Beograd – Partizan (19)

Tekstilac – TSC (19)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 20:22