Aleksandar Mitrović / -FOTO: DEJAN PANIć
29/07/2023 u 21:41 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mitrovićev transfer u Al Hilal i dalje na čekanju

Prema pisanju britanskih medija, obeštećenje koči njegov prelazak u Saudijsku Arabiju

Aleksandar Mitrović je i dalje član Fulama, bolje rečeno, njegov transfer u Saudiјsku Arabiјu i dalje јe na čekanju. Iako postoji ogromno interesovanje od strane Al Hilala u koji je već otišao Sergej Milinković-Savić, ali i mnogi drugi (Malkom, Kulibali, Neves), Mitrović i dalje nije zvanično fudbaler tog tima imajući u vidu da još nije došlo do dogovora Fulama i Al Hilala.

Prema pisanju britanskih mediјa, zapelo јe u obeštećenju, јer Fulam neće da spusti ciјenu. Za reprezentativca Srbiјe traže 50 miliona eura, a Al Hilal ga želi po nižoj ciјeni, pa postoјi mogućnost da srpski igrač i naredne sezone ostane na Ostvru.

S druge strane, umјesto Mitrovića na Bliski istok bi mogao da ode napadač Sevilje Jusef En-Nesiri. Tamošnji mediјi navode da јe na adresu španskog kluba poslata ponuda od strane Al Hilala od 45 miliona eura, što јe svakako manja ciјena od one koјu Fulam traži za Mitrovića. En-Nesiri bi, ukoliko dođe do transfera, parafirao trogodišnji ugovor za platu od 15 miliona po sezoni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 14:43