Огњен Обрадовић / - Фото: ФК Искра/Фејсбук
05/10/2021 u 18:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Млади „соколови” се надају првој побједи у гостима у квалификацијама

Обрадовић: До сада су нијансе и грешке у задњој линији пресуђивале да проспемо бодове. Вукотић одстранио Милића из екипе

Младa фудбалска репрезентација Црне Горе окупила се у понедјељак у Подгорици и почела припреме за предстојеће квалификационе мечеве за Европско првенство са Шведском у петак и Републиком Ирском у понедјељак.

Дефанзивац Огњен Обрадовић поручује да су утакмице са Италијом и управо Шведском показале да „црвени” могу да одговоре много јачим ривалима.

Против Шведске код куће смо пропустили пар прилика да поведемо, али смо кажњени за промашаје и чињеницу да нисмо искористили моменат када смо изједначили на 1:1. У Вићенци је пресудио један гол италијанског нападача из тешке позиције – рекао је Обрадовић.

Црногорци више немају избора, морају јурити побједе у Скандинавији и Подгорици против Ираца.

Осjећамо да можемо скинути скалп неком од великих ривала, до сада су нијансе, наше грешке и пропусти у задњоj линиjи пресуђивали да проспемо неке бодове. Треба да држимо концентрациjу свих 90 минута, што уопште ниjе лако, али то просто морамо да урадимо у циљу успjеха – истакао је Обрадовић.

Црна Гора ће против Шведске и Ирске играти без капитена Стефана Милића, кога је селектор Миодраг Вуковић одстранио из екипе због кршења репрезентативног кодекса.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 07:49