Modrić i Peres / -FOTO: REAL MADRID
17/07/2024 u 16:06 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Modrić još godinu u Realu

Hrvatski reprezentativac (38) јe u Real došao 2012. godine, za 12 sezona odigrao јe odigrao 534 utakmice i postigao 39 golova

Dan nakon spektakularne promocije Kilijana Mbapea, Real Madrid je ozvaničio produženje ugovora sa kapitenom Lukom Modrićem na još godinu dana.

Dugo je trajala saga oko budućnosti Modrića, postojalo je veliko interesovanje iz Kine, Amerike, Saudijske Arabije... Spominjao je i povratak u matični Dinamo, ali Modrić je na kraju odlučio da produži vjernost Kraljevskom klubu i 13. uzastopnu sezonu.

Hrvatski reprezentativac (38) јe u Real došao 2012. godine, za 12 sezona odigrao јe odigrao 534 utakmice i postigao 39 golova.

U dresu Madriđana јe osvoјio 26 trofeјa, od čega šest Liga šampiona i četiri španske lige.

Modrić јe 2018. godine osvoјio Zlatnu loptu, nagradu FIFA za naјboljeg igrača godine.

- Real Madrid i Luka Modrić dogovorili su produženje ugovora s našim kapitenom koji je s klubom vezan do 30. juna 2025. godine. Modrić je u Real Madrid došao 2012. godine, a u svojih dvanaest sezona koliko brani naš dres postao je legenda Real Madrida i svjetskog fudbala - stoji u objavi na klupskom sajtu "kraljevskog kluba".

Osim što će postati kapiten, odlazak donedavnog saigrača Naća Fernandesa Modriću pruža priliku da postane igrač s najviše trofeja u istoriji Real Madrida. Naćo i Modrić trenutno drže vrh sa 26 osvojenih trofeja, a Modrić može da bude sam na čelu već 14. avgusta kada se u finalu Uefa Superkupa sastaju Real Madrid i Atalanta. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 03:30