Luka Modrić / -FOTO: HNS
22/11/2023 u 14:14 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Modrić: Najmanje mi je bitno u kojoj smo grupi

Kapitenu Hrvatske će EURO u Nemačkoj biti deveto veliko takmičenje sa reprezentacijom

Luka Modrić, kapiten Hrvatske rekao je da je zadovoljan plasmanom na Evropsko prvenstvo, ali da njegova ekipa mora da igra bolje na tom takmičenju u Njemačkoj 2024. godine.

Hrvatska se sinoć u posljednjem kolu kvalifikacija plasirala na Evropsko prvenstvo, pošto je na Maksimiru pobijedila Jermeniju sa 1:0.

- Srećni smo što smo uspjeli da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Malo smo zakomplikovali, ali mislim da smo zaslužili da budemo tamo. Tamo nam je po kvalitetu i mjesto. Nije bilo lako, Jermenija je igrala jako dobru utakmicu, ali smo postigli gol na vrijeme i to smo uspjeli da sačuvamo - rekao je Modrić.

Hrvatska će 13. put igrati na velikim takmičenjima, a vezisti Reala će to biti deveto.

- Znali smo na poluvremenu da Vels vodi, ali u drugom dijelu nismo znali rezultat, bili smo koncentrisani na igru. Bilo je važno da mi uradimo svoj posao - rekao je Modrić. - Meni najmanju ulogu igra u kojoj smo grupi, bitno je da smo na EP. Vjerujem da ćemo tamo biti pravi. Ima mnogo stvari koje moramo da ispravimo. Nisam zadovoljan sa mnogo stvari, ali vjerujem da će biti bolje kada nam se vrate igrači koji fale. Tu prije svega mislim na Matea Kovačića i Ivana Perišić, za kojeg se nadam da će se vratiti na vrijeme i kako treba pripremiti. Biće vremena za pripremu, ako želimo da igramo važnu ulogu, moramo bolje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 15:58