Nađa Stanović / -FOTO: FSCG
02/04/2024 u 13:52 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nađa Stanović: Očekujemo šest bodova iz dva meča

Naša najbolja ženska fudbalska reprezentacija okupila se juče u Podgorici i počela pripreme za novi takmičarski ciklus - kvalifikacije za EURO 2025

„Crvene“ u prvom kolu grupe C3 dočekuje Andoru u petak 5. aprila, dok će sa Farskim Ostrvima igrati četiri dana kasnije. Obje utakmice igraju se na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 16:30 časova.

-Spremne smo, očekujemo šest bodova. Jesmo favoritkinje, na nama je da to opravdamo. Od nas se to očekuje. Pokazale smo u posljednje dvije i po godine da znamo da igramo, da možemo da igramo i da pobjeđujemo – istakla je Nađa Stanović, fudbalerka Ferencvaroša.

U posljednja dva takmičarska ciklusa, crnogorske fudbalerke su upisale čak sedam pobjeda, imale su odlično predstavljanje u dvomeču baraža za plasman u UEFA Ligu B, protiv Sjeverne Irske, posebno u Belfastu, gdje su zaslužile i više od remija (1:1).

- Vjerovale smo svi zajedno da će se isplatiti sve ono što smo godinama radile i zbog čega smo u fudbalu. Mislim i da smo skrenule pažnju naše sportske javnosti, vidi se da ljudi cijene naše rezultate, naš očigledni napredak, a na nama je da nastavimo, da budemo još bolje – dodala je Nađa Stanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 23:39