Prvi trening crno-belih / -FOTO: FK PARTIZAN
10/01/2024 u 12:14 h
D.PlD.Pl
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Partizan počeo pripreme, od 18. januara na Kipru

Mateus Saldanja i Kvinsi Menig ekipi će se priključiti do kraja sedmice

Lider prvenstva Srbije, ekipa Partizana, počela je danas pripreme za proljećni dio sezone. Crno-beli su se okupili u Sportskom centru “Teleoptik” u kojem će raditi do 18. januara, kada će otputovati na pripreme na Kipar, gdje ih čekaju četiri pripremna meča.

Prvog dana priprema trener Igor Duljaj je na raspolaganju imao 31 fudbalera, a među kojima nije bilo Mateusa Saldanje, Kvinsija Meniga, kao ni Mihajla Petkovića, koji će se ekipi pridružiti do 15.januara.

-Predstoji nam težak period, a što se tiče prošle godine najljepši utisak je dobijen derbi i prvo mesto na tabeli SLS. Pripreme bih želio da zaboravim, bile su turbulentne, na stručnom štabu je bio jako težak posao da obezbijedimo polusezonu kakvu smo priželjkivali. Mislim da smo opravdali očekivanja, i da ćemo ostvariti još bolje rezultate. Biće teže jer su svi timovi uklopili svoje sastave, za nas se nadam da će biti još bolje - rekao je na konferenciji za novinare napadač Partizana Nemanja Nikolić.

Prvom treningu prisustivali su: Golmani: Aleksandar Jovanović, Nemanja Stevanović, Vanja Radulaški; odbrana: Aranđel Stojković, Aleksandar Filipović, Marko Živković, Nemanja Antić, Zlatan Šehović, Svetozar Marković, Mihajlo Ilić, Siniša Saničanin, Natan De Medina; vezni red: Kristijan Belić, Mateja Stjepanović, Aleksandar Šćekić, Frenk Kanute, Bogdan Mirčetić, Bibars Natho, Danilo Pantić, Gajas Zahid; napadači: Ksander Severina, Janko Jevremović, Kvinsi Menig, Mihajlo Petković, Nemanja Trifunović, Mateus Saldanja, Aldo Kalulu, Nemanja Nikolić, Samed Baždar, Andrija Pavlović, Dušan Jovanović

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:05