Goran Perišić / -FOTO: SRđAN BOLJEVIć
11/10/2023 u 22:08 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Perišić: Zaslužili smo ovaj bod

Uspjeli da odgovorimo na pravi način na kontre i polulokontre Engleza – rekao je selektor crvenih

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Crne Gore Goran Perišić kazao je nakon meča sa Engleskom (0:0), u prvom kolu grupe 12 kvalifikacija za EP, da je zadovoljan osvajanjem boda.

-Prije svega bih htio da čestitam momcima na htjenju i zalaganju i odnosu prema dresu koji nose. Zaslužili su večeras taj bod protiv jedne Engleske koja je, kao što sam i rekao u najavi, dominantna na terenu. To su pokazali i u ovom meču, dolaze iz jakih liga, fizički i tehnički su dominantni, ali smo uspjeli da odgovorimo na pravi način na njihove kontre i polulokontre. Zahvalio bih se ovoj predivnoj publici koja je došla na tribine da bodri ove momke i bila dvanaesti igrač. Volio bih da dođu i na dva naredna meča i budu uz ove igrače. Fokus je sada da se što prije oporavimo i spremimo za meč koji nas čeka već za dva dana - rekao je Goran Perišić.

Obje utakmice prvog kola završene su bez golova. Kolike su sada šanse da Crna Gora bude na kraju prva ili druga?

-Velike. Ja sam i u najavi rekao da idemo utakmicu po utakmicu, nećemo da se zalijećemo. Svi naši rivali su fizički dominantni, dolaze iz jačih liga i to njihova velika prednost. Večeras nismo imali tu pas igru, nismo bili mirni na lopti, dosta ishitreno smo gubili lopte i nadam se da ćemo ovonsve ispraviti u narednoj utakmici koja nas očekuje.

Na pitanje kakva je Austrija, selekcija protiv koje crveni igraju u subotu, Perišić je odgovorio:

- Večeras ćemo da gledamo njihov susret sa Velsom i analiziraćemo ga. Nakon toga ćemo pričati o njima - istakao je selektor crvenih.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 16:47