Sa meča između Crne Gore i Hrvatske / -FOTO: FSCG
14/06/2024 u 14:04 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Pionirke poražene od Hrvatske

Ženska pionirska reprezentacija Crne Gore porazom od Hrvatske završila je nastup na razvojnom turniru, koji je odigran u Podgorici i na Cetinju

Hrvatice na danas odigranom meču na “Obilića poljani” slavile protiv “crvenih” 3:0 i tako opravdale ulogu favoritkinja koju su imale. Za ekipu Mirka Marića je ovo je prvi poraz na turniru, nakon remija sa Sjevernom Makedonijom (0:0) i pobjede nad Bosnom i Hercegovinom (2:0).

- Hrvatska je bila bolja tokom cijele utakmice. Dok su naše djevojke imale snage, parirale su dobro, međutim, u nastavku smo fizički pali i nijesmo uspjeli da zadržimo rezultatski egal. Ali, moramo biti zadovoljni nakon ovog turnira. Odlična stvar je što je odigran, jer smo vidjeli sa kakvim potencijalom raspolažemo u ovog ekipi - kazao je selektor Mirko Marić za zvanični sajt FSCG.

Crna Gora je ovaj meč odigrala u sastavu: I. Orahovac, Vlahović, Mozer, Az. Orahovac (od 85. Miličković), Luković, Džankić, Cebalović (od 85. Radović), Balević (od 62. Tahlović), Janketić (od 46. Ad. Orahovac), Damjanović (od 87. Rašović), Tadić (od 62. Bošković).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. jun 2024 12:37