/ -FOTO: WWW.FK-BUDUCNOST.ME
22/01/2024 u 17:39 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Plavi stigli u Antaliju

Budućnost će tokom priprema igrati sa Debrecinom, Arkom, Legijom, Slovačkim i Mladom Boleslav

Fudbaleri Budućnosti doputovali su danas u Antaliju, gdje će odraditi glavni dio priprema za proljećni dio sezone. Plavi su preko Istanbula stigli na svoj odredište, gdje će ostati do 3. februara. Po unaprijed napravljenom planu i programu, Podgoričani će u Turskoj odraditi drugu fazu, a akcenat će, pored kvalitetnog rada koji će se nastaviti iz Podgorice, biti na uigravanju kroz pet dobrih provjera.

Sportski sektor je polako i pažljivo birao sparing partnere u fudbalskom „El Doradu“, a izbor je pao na Debrecin (Mađarska, 25. januar), Arku Gdinju (Poljska, 28. januar), Legiju (Poljska, 29. januar), Slovačko (Češka, 31. januar) i Mladu Boleslav (Češka, 02. februar). Prijateljske utakmice sa timovima koji su u gornjem dijelu tabele svojih nacionalnih šampionata biće od višestruke koristi stručnom štabu, koji je večeras, po dolasku u hotel, odveo ekipu do teretane na laganiji trening.

image
-FOTO: WWW.FK-BUDUCNOST.ME

Šef stručnog štaba Mladen Milinković je u Antaliju poveo 28 fudbalera, pa su svoje ključeve od soba zadužili: Đorđije Pavličić, Filip Domazetović, Ljubomir Đurović, Uroš Ignjatović, Stefano Almeida, Ognjen Gašević, Ivan Bojović, Vladan Adžić, Bodin Tomašević, Adnan Orahovac, Petar Sekulović, Luka Mirković, Vasilije Adžić, Miloš Brnović, Milan Vukotić, Miloš Raičković, Stefan Đukanović, Stefan Vukčević, Danilo Vukanić, Lazar Savović, Matija Jovanović, Petar Grbić, Andrej Camaj, Tonći Mujan, Igor Ivanović, Balša Sekulić, Vladimir Perišić i Đorđe Despotović.

Podgoričani od sjutra kreću da rade u punom pogonu i na programu će biti dva treninga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:42