Sa potpisivanja Memoranduma / -FOTO: DAN/ŽELJKO ŠAPURIć
17/07/2024 u 17:21 h
Z.Š.Z.Š.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Potpisan Memorandum o saradnji Sutjeske i Čelika

Na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja fudbala u gradu Pod Trebjesom, danas je u zgradi " Tehnopolisa" potpisan Memorandum o saradnji između Sutjeske i Čelika

U ime FK Sutjeska Memorandum je potpisao predsjednik Marko Mitrović, dok je njegov kolega Mrdelja Čvorović to uradio u ime FK Čelik.

-Nama je zaista cilj da pomognemo Fudbalskom klubu Čelik, kako bi prešao u viši rang takmičenja. Svim ljubiteljima fudbala iz Nikšića je posebna čast i zadovoljstvo što imamo ovako značajnu saradnju sa jednim klubom iz našeg grada. Оvo je dobit ne samo za naša dva kluba, već za čitavu sportsku janost Nikšića. Оva dva kluba će sarađivati na obostranu korist i zadovoljstvo, tako da ćemo pažljivo pratiti Čelikovu borbu u Trećoj fudbalskoj ligi Crne Gore, kako bi konačno na kraju ove fudbalske sezone prešao u viši rang takmičenja, odnosno takmičenje u Drugoj ligi – saopštio je Mitrović.

image
-FOTO: DAN/ŽELJKO ŠAPURIć

Mrdelja Čvorović je posjetio i na raniju saradnju ova dva kluba, ali da se danas posebno raduje kad je to i ozvaničeno.

-Juče je bilo dvije godine od reosnivanja kluba, kada smo ponovo startovali sa Fudbalskim klubom Čelik i od tada smo imali dobru međusobnu saradnju. Danas smo sa potpisivanjem ovoga Memoranduma to zvanično i uradili i to ono što su ova dva kluba kroz svoju istoriju uvijek praktikovali. Ipak od današnjeg potpisivanja ovoga Memoranduma ta saradnja će biti na mnogo ozbiljnijem i profesionalnijem nivou - naglasio je Čvorović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 22:31