Роберт Просинечки / - Фото: ЕПА
18/06/2022 u 19:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Просинечки: Није нормално да Пикси има проблем са навијачима Звезде

Легендарни фудбалер Роберт Просинечки стао је у одбрану Драгана Стојковића Пиксија који се нашапо на мети навијача Црвене звезде

Најватреније присталице београдског клуба одрекле су се своје легенде на мечу са Партизаном у финалу Купа Србије поручивши му да је крив за велику кризу у Звезди прије више од 15 година.

- Слабо сам упућен, нити бих да улазим у причу. Не знам ни шта да кажем. Ниjе нормално! Пикси jе био предсједник, пета звезда, легенда клуба и после свега да има проблема са навиjачима и клубом… Опет, ниjе нормално. Не бих да детаљишем, иако немам никакав проблем - рекао jе Просинечки и додао:

- Не знам да ли jе клупски, или став са трибине. Чудне се ствари дешаваjу, у навиjачким групама, поготово данас. И раниjе jе било свега, али сада постаjу много, много озбиљниjе… Навиjало се и раниjе, међутим, мржња jе све већа, забрињаваjућа. Не иде ми ништа у главу, можда нисам у теми. Пикси води Србиjу на СП, екипа одлично игра, успјеси за поштовање и после свега селетор, величина, нема подршку. Чудно.

Просинечки и Стоjковић су се, заjедно са челником ФСС-а Диком Стоjановићем, сусрели недавно у Љубљани уочи утакмице Словениjе и Србиjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:32