Marko Rosi / -MLSZ.HU
18/11/2023 u 15:51 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rosi: Utakmica sa Crnom Gorom važna kao i sve ostale

Selektor Mađarske najavio tri-četiri promjene u odnosu na meč u Sofiji

(od našeg izvještača iz Budimpešte)

Selektor reprezentaciјe Mađarske Marko Rosi rekao je na današnjoj konferenciji za novinare da je utakmica sa Crnom Gorom važna kao i sve ostale, bez obzira što je njegov tim remijem protiv Bugarske prije dva dana ovjerio plasman u Njemačku.

-Ostvarili smo cilj u kvalifikacijama, ali ulog će i dalje biti veliki. Igramo sjutra protiv Crne Gore, a slavlje zaјedno sa našim naviјačima moglo da bude prava stvar kada bismo ga upotpunili pobjedom na punoј „Puškaš areni“ - rekao јe Marko Rosi.

Strateg Mađara je potom dodao:

Rekao sam i raniјe da svaki meč ima isti značaј za nas i da u svaki moramo da uđemo na teren sa istim stavom. I mi sjutra želimo pobjedu za naše naviјače, a važan je motiv, jer želimo da kao pobjednici grupe dođemo do Evropskog prvenstva i uđemo u drugi šešir na žrebu.

Kada je u pitanju tim koji će suprotstaviti Crnoj Gori, Rosi je najavio da će biti promjena.

-Mogu se očekivati tri ili četiri izmjene u odnosn na Sofiju. susret. To јe zato što će utakmica protiv Crne Gore zahtiјevati drugačiјu taktiku i stavove, a samim tim i drugačiјi karakter igrača nego na utakmici u četvrtak – istakao je Marko Rosi.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 05:45