Optimista: Slađana Bulatović / -FOTO: FSCG
26/10/2023 u 14:11 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Slađana Bulatović: Želimo pobjedu na Kipru

Crnogorske fudbalerke sjutra u sklopu Lige nacija gostuju na Kipru

Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore sjutra na Kipru protiv domaće selekcije nastavlja takmičenje u Ligi nacija. Za izabranice selektora Mirka Marića ovo će biti treći susret u ovom takmičenju, nakon što su prošloh mjeseca ostvarili polovičan uspjeh – pobijedili su Farska Ostrva sa 1:0, a identičnim rezultatom su izgubili od Azerbejdžana.

Uoči meča sa Kiprankama, naša kapitenka Slađana Bulatović kazala je da je svako gostovanje teško, ali da će ona i saigračice dati maksimum kako bi stigli do povoljnog rezultata.

-Ovoga puta igračice koje nisu bile na prethodnom okupljanju biće tu, sa izuzetkom Anđele Tošković. Vjerujem da će ekipa dati maksimum kao i uvijek. Sa Kiprom do sada nismo imale priliku da igramo, ne poznajemo ih dovoljno, ali sam sigurna da je stručni štab dobro pripremio utakmicu. Igraćemo na pobjedu – kazala je Slađana Bulatović.

Nakon Kipra, našu selekciju čeka još jedno gostovanje – Azerbejdžanu, koji je u Podgorici trijumfovao sa 1:0. Svakako da je pred „crvenima“ veliki motiv u tom meču, jer žele da se ravenširaju za poraz.

-Svi jedva čekamo utakmicu sa Azerbejdžanom. Djevojke su u dobroj formi. Želimo da popravimo ono što nije bilo dobro u prethodnom meču sa Azerbejdžanom i revanširamo se rivalu. Ipak, trenutno samo mislimo na Kipar -  kaže Slađa.

Sjutrašnja utakmica počinje u 17 sati.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 20:32