Damjanović proslavlja gol / -FOTO: PRIVATNA ARHIVA
26/02/2023 u 15:22 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Slavko Damjanović postigao gol za Mohun Bagan

Nekadašnji štoper Sutjeske i Budućnosti proglašen za igrača utakmice

Crrnogorski internacionalac Slavko Damjanović u smiraj prošle godine otišao je u Indiju, u redove ekipe Mohun Bagan. Iskusni defanzivac i nekadašnji fudbaler Budućnosti i Sutjeske od samog dolaska u klub tretitran je kao veliko pojačanje, a svojim igrama na terenu to svakako i dokazuje. Rođeni Nikšićanin je juče, u derbiju 20. kola tamošnjeg šampionata, u duelu sa Ist Bengalom postigao gol u 68. minutu kojim je trasirao put ka pobjedi svoje ekipe (2:0). Na kraju, Damjanović je proglašen i igračem ove utakmice.

U razgovoru za „Dan“, Slavko je rekao da je prezadovoljan nakon izdanja u ovom derbiju.

-Bilo je sjajno, 75.000 navijača na stadionu, atmosfera nikada bolja – rekao je Slavko Damjanović i potom dodao: - Ovo je možda i moja najbolja i najbitnija utakmica u karijeri. Gradski derbi, gol, pobjeda i igrač utakmice... To je za mene jedan veliki podvig, prezadovoljan sam pogotovo što je ovo moj prvi gol u Indiji i to u derbiju pred ovolikim brojem navijača.

Sa ova tri boda, Mohun Bagan je potvrdio treće mjesto pred plej-of.

-Ova pobjeda nam mnogo znači, ostali smo na trećem mjestu, a sada plej-of, koji počinje 4. marta. Nadam se trofeju, ovo je veliki klub, traže se rezultati i vjerujem da ću to ove sezone postići – istakao je Slavko Damjanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. oktobar 2024 00:03