Josip Stanišić / -FOTO: EPA
20/08/2023 u 15:06 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Stanišić na pozajmici u Bajer Leverkuzenu

Tomas Tuhel ne računa na Hrvata u ovoj sezoni

Tomas Tuhel je donio iznenađujuću odluku da se rastane od Josipa Stanišića, poslavši hrvatskog desnog beka na pozajmicu u Bajern Leverkuzen.

On je prošle godine imao odličnu sezonu, nastupio je u 28 mečeva u Bundesligi i deset mečeva u Ligi šampiona, dobivši šansu čak i ispred Žoaa Kansela nakon što je Portugalac stigao iz Mančester sitija.

Za mnoge je Kanselova odluka da ode značila je da će Stanišić sigurno ostati, ali Tuhel je jasno stavio do znanja da je Marokanac Nusair Mazraui njegov prvi izbor na poziciji beka, dajući zeleno svjetlo Hrvatu da ode.

Razmatrala se samo pozajmica, a Bajern je od nekoliko ponuda izabrao onu Bajera iz Leverkuzena, koja će u potpunosti pokriti platu koju je Stanišić trebalo da zaradi na "Alijans areni".

Svi detalji su već dogovoreni i hrvatski internacionalac će od sljedeće nedelje biti na raspolaganje treneru Ćabiju Alonsu, za koga, prema pisanju nemačkih medija, čelnici Bajerna vjeruju da može pomoći Stanišiću da još više napreduje prije povratka u Minhen.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jul 2024 18:57