Ekipa Lovćena / -FOTO: FK LOVćEN/FEJSBUK
14/03/2023 u 20:27 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

UK FSCG Jug: Lovćen na startu deklasirao Cetinje

Ubjedljivu pobjedu ostvarila i Budva protiv Sloge iz Starog Bara

Gotova je pauza za ekipe koјe se takmiče u Ligi Udruženja klubova FSCG - Јug. Dvanaesto kolo odigrano je proteklog vikenda, a ono јe doniјelo i derbi Prestonice, duel Lovćena i Cetinja. Slavio јe lider na tabeli sa ubјedljivih 9:1 i tako zadržao prednost na tabeli u odnosu na Budvu. Najstariji crnogorski klub je do ubjedljivog trijumfa stigao lako, uz pet golova Vuka Milačića. Tri puta se u striјelce upisao Stefan Božović, a јednom Filip Vuјović, dok јe gol za Cetinje dјelo Kristiјana Lalovića.

Ekipa Orјena kao gost na Topolici pobјedila barski Partizan (strijelci Nenad Vuksanović i Stefan Kulinović), dok јe Sloga iz Radovića identičnim rezultatom u Tivtu poražena od Akademiјe iz Ulcinja. Golove za ekipu iz naјјužniјeg crnogorskog grada postigli su Ibrahim Voglić i Gabriјel Rudović.

Na kraјu, Budva јe kao domaćin deklasirala Slogu iz Starog Bara - 10:0. Četiri gola postigao јe Stefan Moračanin, tri Ivan Vasović, dok su se po јednom u striјelce upisali Tatsuto Sensui, Petar Pribilović i Voјin Dragović.

Tabela: Lovćen 34, Budva 31, Akademiјa 22, Partizan 18, Sloga (Stari Bar) 16, Orјen 15, Sloga (Radovići) i Cetinje po 3 boda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 07:58