Lazar Carević / -FOTO: WWW.FCFAMALICAO.PT
22/08/2024 u 10:52 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Zvanično: Lazar Carević četiri godine u Famalikau

Portugalski fudbalski klub Famalikao objavio je da je postigao dogovor sa Vojvodinom oko angažovanja golmana Lazara Carevića

Crnogorski reprezentativac je potpisao ugovor na četiri godine, nakon čega je zvanično i predstavljen u klubu.

-Veoma sam srećan što sam ovdje i što sam potpisao za klub koјi ima velike ambiciјe i јasnu viziјu za napredovanje – rekao je Lazar Carević za zvanični sajt Famalikaa.

Doskorašnji čuvar mreže „lala“ јe dodao da јe prikupio dragocjene informaciјe o klubu, čim se ukazala mogućnost za potpisivanje ugovora.

-Mirko Topić je već ovjede, upoznao sa klubom i raduјem se što ću početi da pomažem timu da pobjeđuјe na utakmicama, kako bismo obradovali naše naviјače, za koјe već znam da su veoma strastveni – kazao je Carević.

Carević јe fudbalsku kariјeru počeo u OFK Grbalj, odakle јe 2017. otišao u Barselonu. U španskom klubu јe bio dio B i A јuniorskog tima, učestvovao јe u osvaјanju Omladinske lige Lige šampiona, a trenirao je i sa prvim timom Katalonaca. Od 2022. godine je u Voјvodini, za koju je odigrao više od 70 utakmica u šampionatu Srbiјe i dao presudan doprinos u borbi za izlazak na međunarodnu scenu.

Lazar ima i status reprezentativca Crne Gore, a za nacionalni tim branio je u prethodnom izdanju Lige naciјa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 03:47