Crvena zvezda / -FKCRVENAZVEZDAFACEBOOK
10/08/2024 u 22:18 h
D.B.D.B.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zvezda na pogon novajlija dotukla Pazar

Treći prvenstveni trijumf crveno-belih

Plej-of Lige šampiona se bliži, a fudbaleri Crvene zvezde kroz ligaške duele bruse formu za vjerovatno najvažniji dvomeč sezone. Da je nivo igre izabranika Vladana Milojevića u uzlaznoj putanji imala je priliku da se uvjeri ekipa Novog Pazara. Sedmostruki uzastopni šampion savladao je Pazarce sa 4:1 na stadionu ,,Rajko Mitić", u okviru četvrtog kola Mocart bet Super lige Srbije. 

Rano vođstvo Zvezdi donio je Južno-korejac Seol u 9. minutu. Novi gol vidjeli smo tek u drugom poluvremenu, a postigao ga je igrač gostiju Ejike Opara, te izjednačio na 1:1. Međutim, da osvajanje tri boda ne bude dovedeno u pitanje pobrinule su se ostale novajlije u redovima Beograđana.Prednost domaćinu vratio je Bruno Duarte u 60. minutu, a pitanje pobjednika definitivno je riješio Maks Elšnik evrogolom u 82. minutu. Konačnih 4:1 postavio je Panamac Puma prvjencem u crveno-belom dresu.

 U preostalim susretima današnjeg programa prvi trijumf u elitnom rangu upisao je Tekstilac savladavši lučansku Mladost 2:1, dok je Spartak je bio bolji od kragujevačkog Radničkog 1:0.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 02:04