Kenan Kamenjaš / -FOTO: ABA
05/05/2024 u 14:23 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kamenjaš: Želimo da pobijedimo i izjednačimo u seriji

Budućnost Voli u utorak (18 sati) dočekuje Partizan

Još dva dana su ostala do revanša polufinala plej-ofa ABA lige između Budućniost Volija i Partizana. "Crno-beli" su u utorak slavili na svom terenu i sada ekipa Andreja Žakelja mora da slavi kako bui seriju vratila u Beograd.

- Očekivanja su da pobijedimo i izjednačimo u seriji. Ne možemo drugačije i ne smijemo drugačije da razmišljamo osim da pobijedimo. Gledali smo utakmicu iz Beograda, gledali smo gdje smo griješili. Bilo je loših, ali i dosta dobrih stvari, koje treba da zadržimo, a loše da smanjimo - ističe centar "plavih" Kenan Kamenjaš.

Odbrana mora biti bolja nego u Beogradu, samo na taj način se može računati na trijumf.

- U našoj dvorani i pred našim navijačima od starta treba da krenemo kao što smo to uradili u drugom poluvremenu u Beogradu. Da imamo pristup od prve sekunde, da imamo kontrolu meča u napadu i dobru odbranu, što treba da nas krasi i da postižemo špuno lakih poena. Sigurno ne možemo da igramo bez kontakta, tvrde igre i mislim da je to recept za ovaj meč.

I publika će biti šesti igrač Podgoričana.

- Sigurno da će podgorička publika prepoznati važnost meča i da će dvorana biti dupke puna i da ćemo opet osjetiti taj huk "Morače" - zaključio je Kamenjaš.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 12:20