Nastavak uspješne saradnje / -FOTO: KSCG
25/05/2023 u 19:37 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikola Peković kod Vasilija Laloševića

Potvrdjena odlična saradnja Ministarstva sporta i Košarkaškog saveza Crne Gore

Predsjednik Košarkaškog saveza Crne Gore, Nikola Peković sastao se sa ministrom sporta i mladih Vasilijem Laloševićem, a povod susreta su aktivnosti na pripremi učešća crnogorskih košarkašica na Evropskom prvenstvu u Sloveniji i Izraelu u junu i košarkaša na Svjetskom prvenstvu u Japanu, Filipinima i Indoneziji u avgustu i septembru.

Ministar Lalošević je istakao da Ministarstvo sporta i mladih ima odličnu saradnju sa Košarkaškim savezom Crne Gore i konkretno predsjednikom Pekovićem, kojem je i čestitao na velikim uspjesima koji "naše košarkašice i košarkaši u kontinuitetu ostvaruju u svim uzrasnim kategorijama", a svakako je posebno istakao značaj učešća naše države na predstojećem Evropskom odnosno Svjetskom prvenstvu.

Lalošević je ukazao i na kontinuiranu podršku koju Vlada Crne Gore i resorno Ministarstvo sporta i mladih pružaju ovom savezu u realizaciji njihovih redovnih aktivnosti kao i stvaranju boljih uslova za rad naših sportista.

Predsjednik Košarkaškog saveza i naš proslavljeni as zahvalio se ministru Laloševiću na kontinuiranoj saradnji i istakao da se nada da će ta saradnja u budućnosti biti još intezivnija i plodotvornija na obostrano zadovoljstvo. U isto vrijeme, Peković je istakao i zahvalio se svim sportistima, trenerima i svim stručnim saradnicima na predanom radu unutar Košarkaškog saveza Crne Gore i iznio očekivanje da će se na takmičenjima koja slijede ovoga ljeta gotovo svim selekcijama pokazati predanost i želja igranja za nacionalnu selekciju, a da će to kao rezultat zasigurno donijeti mnogo pobjeda i radosti svim građanima Crne Gore.

Sastanku su prisustvovali i direktor Direktorata za sport, Zoran Jojić i načelnik Odjeljenja za međunarodnu saradnju, Miloš Lalević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 14:52