Detalj sda treninga / -FOTO: ALL STAR
02/04/2024 u 15:52 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Otvorena škola košarke "All Star Montenegro Podgorica" u gradu Yan‘an

Radi se o prvoj školi košarke iz ex-Jugoslavije "All Star Montenegro Podgorica", čiji su vlasnici proslavljeni crnogorski košarkaši i bivši reprezentativci Vlado Šćepanović i Savo Đikanović

U saradnji sa kineskom kompanijom "Shaanxi New Power Media Company", koju predstavlja "Gao Qi" I "Bixi Sport agencija" u vlasništvu Spasoja Palamete, koji je igrao košarku I radi promociju košarke u Kini, otvorena je škola košarke iz Crne Gore. 

Radi se o prvoj školi košarke iz ex-Jugoslavije "All Star Montenegro Podgorica", čiji su vlasnici proslavljeni crnogorski košarkaši i bivši reprezentativci Vlado ŠćepanovićSavo Đikanović, koja je otvorena u gradu Yan‘an,  provincija Shaanxi Kina.

Ovo je prva skola koja je pokrenuta a u planu je otvaranje u brojnim gradovima širom Kine.

image

Škola košarke

-FOTO: ALL STAR

U cilju dalje saradnje između Kine I Crne Gore, planirana je posjeta djece iz Kine na ovogodišnjem ljetnjem kampu, koji organzijue "All Star Podgorica" u Kolašinu.

U narednom periodu je dogovorena posjeta vlasnika "All Star" škole košarke Vlada Šćepanovića I Sava Đikanovića, u Kini radi dalje promocije drzave Crne Gore I naše kulture I košarke.

U Kini će djecu podučavati I jedan crnogorski trener Miloš Milićević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 23:47