Tatjana Brnović / -FOTO: SRđAN BOLJEVIć
03/03/2024 u 21:28 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Brnović: Najvažnija su dva boda

Sjajna pivotkinja impresionirana atmosferom

Da je jedna od najboljih pivotkinja na svijetu Tanja Brnović pokazala je i u drugom meču protiv Srbije. Vodila je veliku borbu na crti i bila najefikasnija igračica meča sa sedam pogodaka.

Od Srbije je očekivala jak otpor, ali i naglasila da su najbitnija dva boda.

- Teška i zahtjevna utakmica. Srbija odigrala dvije odlične utakmice. Bila je odlična borba, neizvjesno do samog kraja, a što je za nas najvažnije su osvojena nova dva boda. Ovo su izuzetno korisne dvije utakmice da vidimo gdje smo i šta moramo da popravimo - kazala je Brnović.

U finišu publika je noslila "lavice" do novog trijumfa.

- Atmosfera je bila fenomaenalna, mnogo hvala svima koji su došli i podržali nas. Od samog zagrijavanja smo se ježile, jer je bilo nestvarno. Nadam se da su navijači zadovoljni pobjedom i sa dva boda - rekla je Brnović.

Pobjede puno znače za sammopouzdanje, ali je svjesna Brnović da ekipa mora da podigne nivo igre pred kvalifikacioni turnir za OI u Ulmu. 

- Mnogo sam srećna zbog četiri boda i osiguranog plasmana na Evropsko prvenstvo, ali znam da ćemo morati da budemo puno bolje da bismo ostvarile svoj san u aprilu - poručila je Brnović. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. maj 2024 04:47