Марина Рајчић са саиграчицама / - фото: РСЦГ/Стефан Ивановић
06/10/2021 u 11:48 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црногорске рукометашице у четвртак гостују у Скопљу

Голманка Марина Рајчић поручује да је повреда Ђурђине Јауковић велики минус

Рукометашице Црне Горе ће у четвртак имати прву провјеру након Олимпијских игара у Токију.

Изабранице Бојане Поповић данас путују у Скопље, гдје ће у првом мечу ЕХФ Евро купа одмјерити снаге са Сјеверном Македонијом.

„Лавице” су се за дуел спремале у Подгорици.

Увиjек jе посебно вриjеме када долазим на припреме репрезентациjе. Част jе бити са екипом, а посебно сам срећна што имам прилику да поново видим дjевоjке коjе због клупских обавеза нисам у прилици чешће да гледам. Коначно смо на окупу након Олимпиjских игара, почињемо да градимо нове ствари, а креће и други олимпиjски циклус коjи ће бити краћи. Вjеруjем да ћемо урадити добар посао и да ћемо имати чему да се надамо – рекла је голманка Марина Рајчић.

Црногорску репрезентацију муче проблеми са поврдама и отказима појединих играчица. Дуели са Сјеверном Македонијом у Скопљи и Подгорици, три дана касније, биће одлична прилика да се види колико може подмлађена екипа.

Немамо пуно играчица, повриjедила се и Ђурђина Jауковић, што jе велики минус за нас. Нема нас пуно, тако да из сваке утакмице желимо да извучемо максимум. Са нама тренутно ниjе ни Jелена Деспотовић, али се надам да ће бити спремна за Свjетско првенство – додала је Рајчић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:23