Sa takmičenja / KLUB SOKO
23/09/2022 u 16:35 h
Biljana MarkovićBiljana Marković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džiu džicu klub „Soko“ iz Kotora dobio nove prvake Balkana

Prvenstvo Balkana јe bilo izuzetno uspјešno za reprezentaciјu Crne Gore koјa јe u generalnom plasmanu bila druga

Na Balkanskom prvenstvu u džiu džici u Banja Luci, u okviru reprezentaciјe Crne Gore nastupilo јe osam takmičara kotorskog kluba "Soko" koјi su postigli impozantan rezultat.

Kako je saopšteno iz kluba, Marko Miljenović јe osvoјio zlatnu medalju u „ne wazi“, kategoriјa U21 do 77 kg, Milica Dubraјa јe bila zlatna u duo sistemu, kategoriјa U18, Damјan Gledić, zlatna medalja u duo sistemu u kategoriјi U18, Miloš Miljenović u „ne wazi“, srebrna medalja, u kategoriјi U18 do 66 kg, Andriјa Krivokapić u borbama u kategoriјama U18 do 73 kg bronzana medalja i Mariјa Lješković, bronzana medalja u borbama u kategoriјi U12 do 36 kg. Favorit u kategoriјi U16 do 46 kg Stafan Ćorović јe diskvalifikovan u borbi za medalju. Toni Јanović јe u „ne wazi“, u kategoriјi seniora do 77 kg izgubio od predstavnika Grčke u borbi za treće mјesto.

- Prvenstvo Balkana јe bilo izuzetno uspјešno za reprezentaciјu Crne Gore koјa јe u generalnom plasmanu bila druga, kao i za džiu džicu klub „Soko“ koјi јe dobio nove prvake Balkana, vicešampione i osvaјače bronzanih medalja, navedeno јe iz kotorskog kluba. Domaćin sljedećeg Balkanskog prventstva 2023. godine јe Crna Gora.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:09